FAQ

Hoe lang op voorhand kan ik een afhaal Boîte bestellen?

U kunt minimum vijf dagen op voorhand bestellen. De datum geeft u simpelweg in bij het bestellen.

Hoeveel bedraagt de levering?

Levering is mogelijk binnen een straal van 30 km rond Waregem. Levering binnen de 10 km rond Waregem bedraagt 5 euro, levering tussen 10 km en 30 km rond Waregem bedraagt 10 euro. Valt uw regio hier buiten? Geef ons een seintje, en wij laten u weten wat de mogelijkheden zijn. U kunt natuurlijk de Boîte ook gratis komen afhalen.

Hoe kan ik een afhaal gerecht opwarmen?

Alle ingrediënten kunnen worden opgewarmd in een kookpot met heet water ('au bain marie'). De verwarmingsinstructies variëren van gerecht tot gerecht, en deze worden in de handleiding vermeld.

Ik wil graag een formule op maat, kan dat?

Heeft u een familiefeest, communiefeest of zelfs een BBQ in het vooruitzicht? Vanaf 8 personen kunnen wij steeds een menu op maat voorzien voor zowel afhaal als voor catering. Bel of mail gerust met alle details: 0474/20.33.04 of info@boitefood.be.

Wat bij allergieën, vegetarisme, intolerantie en zwangerschap?

We proberen steeds een breed publiek aan te trekken. Daarom staan we altijd open voor aanpassingen in het menu. U kunt dit vermelden in het bestelformulier bij "Opmerkingen bij uw bestelling" of natuurlijk via e-mail of telefoon.

Is de verpakking ecologisch?

De dozen, vacuümzakken en spuitzakken zijn recycleerbaar en voldoen aan de HACCP standaarden. Bovendien houden wij ook in de keuze van ingrediënten rekening met het milieu. Wij werken zoveel mogelijk met lokale en seizoensproducten, en koken niet met bedreigde vlees- of vissoorten.
 

Nog vragen?

Bel of mail ons gerust: 0474/20.33.04 of info@boitefood.be.